Over ons:

Stichting Katwijk HartVeilig ("SKH") vindt het belangrijk dat we onze zaken goed geregeld hebben. Naast bestuursleden hebben wij ook verschillende commissies, met wie we samen een werkgroep vormen.
 

Onze vrijwilligers stellen zich voor:

 

Henk van Elten

voorzitter | PR, communicatie en coördinator

 Lid van de werkgroep sinds januari 2018 en bestuurslid sinds mei 2019.

• Quote:
    
“Met de leeftijd komt het begrip en waardering voor uw belangrijkste bezit …… uw gezondheid”.
• Wat zijn jouw taken binnen het bestuur?
    "
Ik onderhoud contacten met de meeste hulpverlenende instanties en de gemeente om de erkenning van ons project te handhaven en te versterken. Daarnaast het organiseren van evenementen en acties ter promotie voor SKH. Tevens leid ik de vergaderingen en zet ik met de overige bestuursleden het beleid uit. Ook stuur ik de werkgroepen aan."
Waar ben je trots op bij de SKH?
    "
Dat SKH werkt aan de professionalisering van het project Katwijk HartVeilig. Dat SKH het lef heeft om een onafhankelijke koers te varen en respect afdwingt."
Wat is belangrijk in jouw werk bij de SKH?
    " Dat we als bestuur samenwerken met dezelfde doelen voor ogen. En dat we openstaan voor feedback en de bereidheid hebben om constant van elkaar te leren."
Wat doe je naast je werk voor de SKH?
    "Ik werk als Buiten Gewoon Opsporingsambtenaar. In mijn vrije tijd ga ik graag vissen, en breng tijd door met mijn (klein)kinderen."

Floor Groen

penningmeester | Inkoop, bemiddelaar

Lid van de werkgroep sinds januari 2018 en bestuurslid sinds mei 2019.


• Quote:
    
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.
• Wat zijn jouw taken binnen het bestuur?
    "Controleren en bewaken van en voorstellen doen over de financiën van de SKH als penningmeester. Het als bestuurslid meedenken en samenwerken, zodat het bestuur als geheel prettig samenwerkt in het belang van de SKH."

• Waar ben je trots op bij de SKH?
   
 " Dat een vrijwillig bestuur de stichting professioneel aanstuurt."
• Wat is belangrijk in jouw werk bij de SKH?
    "Belangrijk is dat je elkaar in de werkgroep waardeert en transparantie betracht. Ieder doet zijn best op zijn of haar manier tussen werk, privé en ander vrijwilligerswerk door."

• Wat doe je naast je werk voor de SKH?
    "
Ik ben werkzaam bij een bekend autodealer in Katwijk. Mijn hobby's buiten de stichting zijn het spotten en fotograferen van militaire vliegtuigen."
 

Wanda Sanfélix

secretaris | administratieve zaken

Lid van de werkgroep sinds januari 2018 en bestuurslid sinds mei 2019.

• Quote:
     “Wees benieuwd, want dan krijg je andere informatie. Als je oordeelt, krijg je alleen bevestigd wat je al wist.
• Wat zijn jouw taken binnen het bestuur?
     "
Als secretaris ben ik eerste aanspreekpunt van het secretariaat en de leden van de werkgroep. Ik onderhoud de contacten met gemeente en onze partners. Ik houd me bezig met operationaliseren van beleid, bewaken van de voortgang, monitoren van ontwikkelingen binnen zowel de stichting als het werkveld. Daarnaast organiseer ik presentaties en hou ik mij bezig met de website, de database en ons intranet." 
• Waar ben je trots op bij de SKH?

     "Dat wij allemaal als vrijwilligers -naast een drukke baan en gezin- veel werk verrichten voor het goede doel. En trouw blijven aan onze missie om de kwaliteit van leven voor mensen voorop te stellen door actief de reanimatie-oproepsysteem binnen Katwijk op de kaart te zetten. Dat we als SKH in rap tempo hebben gezorgd voor een hartveilig Katwijk."
  • Wat is belangrijk in jouw werk bij de SKH?
     "Voor mij is de positieve energie die binnen de SKH zit het belangrijkst. Korte lijntjes, duidelijkheid en saamhorigheid."
Wat doe je naast je werk voor de SKH?
     "
Ik werk als zelfstandig juridisch adviseur voor bedrijven. In mijn vrije tijd doe ik graag aan poweryoga en aan wielrennen. "
 

Peter Walen

Commissie Media/PR

Lid van Hart Veilig Wonen sinds januari 2018 en van SKH sinds mei 2019

• Quote:
     “Uw hart, mijn zorg”
Wat zijn jouw taken binnen SKH?
    "
Ik doe Public Relations wat inhoudt dat ik contact heb met de pers, interviews doe voor krant en (lokale) TV en stukjes schrijf voor de kranten. Verder woon ik uiteraard de vergaderingen bij en denk met het bestuur en de werkgroep mee over zaken die SKH beter kunnen maken."
• Waar ben jij trots op bij SKH?
    "Ik ben ontzettend trots als ik zie dat een team van zo’n 10 gedreven mensen in korte tijd zoveel voor elkaar hebben gekregen. Dat Katwijk op 14 december 2019 echt hartveilig is geworden is uniek te noemen. In het bijzonder het bestuur heeft hier heel veel werk in verricht."
• Wat is belangrijk in jouw werk bij SKH?
    "Belangrijk is dat onze standpunten, gedane acties, reanimatielessen, optredens tijdens festiviteiten, demonstraties enz. allemaal, of zoveel mogelijk in de media word bekend gemaakt. Zo heb ik meerdere TV- en radio-interviews gedaan voor RTV Katwijk en krantenartikelen geschreven."
• Wat doe je naast je werk voor SKH?
    "Mijn fulltime baan is als teamleider bij Den Haag Werkt (voorheen Haeghegroep). Hier geef ik leiding aan ongeveer 100 mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking. Zij doen eenvoudig maar belangrijk werk. Voor deze mensen is het werk heel belangrijk omdat het werk vaak hun enige sociale contact is. Fijn is het als mensen begeleid wonen en thuis ook opvang hebben als het minder goed gaat. Mooi aan dit werk is dat het dankbaar werk is. De mensen staan op de eerste plaats en niet de verdiensten. Een ander mooi aspect is dat je vele (psychische) ziektebeelden leert (h)erkennen. "

(Informatie over de overige vrijwilligers volgt nog.)